torstai 24. marraskuuta 2011

Kaksin aina kaunihimpi ;)

No niin kärsivälliset lukijani, lupasin paljastaa teille jotain, joka on ainakin minun mielestäni uutta ja ihmeellistä, en tiedä onko kukaan ainakaan blogia kirjoittanut kyseisestä aiheesta :)

ELI siis, huoraus palveluni on laajentunut, nykyään tätä bisnestä pyörittää kaksi tyttöä, Nelli on tullut uutena kuvioihin, ei tosin kirjoita tätä blogia, mutta persettä myy kanssani hyvinkin tiiviisti :)
Nellin kanssa olemme tapailleet miehiä hyvinkin tiiviisti yhdessä, milloin kahdestaan lesboillen miesten katsoessa vieressä ja milloin 2+1 ;)

Tämä ei siis tarkoita, että Nelli olisi jotenkin minun palveluksessani, ei, ei tosiaan, vaan Nelli tekee tätä täysin omasta tahdostaan, satuimme vain ystävystymään ja myöhemmin selvisi että molemmilla on yhteinen salainen harrastus, ja siitä asti olemme bisnestä yhdessä pyöritelleet :)

Kirjoittelen illalla lisää yhteisestä keikoistamme, siihen asti saatte sulatella tätä ;)

15 kommenttia:

  1. Odotan innolla kuulevani lisää siitä, miten teil on hommat toiminut. :) Itse teen myös 2+1 ystäväni kanssa, jonka kanssa yhdessä tähän koko hommaan ryhdyttiinkin. :)

    VastaaPoista
  2. Miten suhtaudut siihen, että asiakas saattaakin käydä kuumempana siihen kaveriisi, haluaa esim. vain seksiä kaverisi kanssa, jolloin jäät ilman palkkiota.
    Vai onko teillä jokin kimppadiili, toinen ottaa 3 asiakasta ja toinen yhden päivässä, mutta jaatte voitot 50/50 periaattella?

    VastaaPoista
  3. Molemmat ottaa ihan omia asiakkaita jolloin saa niistä tietenkin palkkion itselleen, ja sitten kun otetaan yhdessä palkkio menee puoliksi :) Ei meillä oo sillai että asiakas tulee sisälle ja valitsee vasta sitten kumman haluaa :)

    VastaaPoista
  4. piiloutuuko toinen sitten eri huoneeseen, jos asiakas ei halua kimppaa aikaa varatessaan, näinhän ainakin jotkut toimivat

    VastaaPoista
  5. Ei nyt sentään :D Asiakkaat ilmoittavat etukäteen haluavatko yhden vai kaksi tyttöä :)

    VastaaPoista
  6. mutta jos asiakas haluaa puhelimessa yhden tytön ja olette juuri sillä kertaa kimpassa, niin lähteekö toinen kaupungille aikaa kuluttamaan vai jäättekö odottamaan jotain muuta asiakasta joka soittaisi

    VastaaPoista
  7. Asiakkaamme varaavat aikansa pääsääntöisesti hyvissä ajoin, jolloin tiedämme koska olemme yhdessä :)

    VastaaPoista
  8. Olet kirjoittanut aiemmin, ettei girl-girl jutut ole sinua varten. Mistä äkillinen mielenmuutos? Mitä olet pitänyt? :)

    VastaaPoista
  9. Olen kirjoittanut, eikä musta tosielämässä edelleenkään saa edes bi seksuaalia, jotenkin sitä on vaan tottunu jo psyykkaamaan itteensä muutenkin niin että asiakkaiden kanssa oikee elämä unohtuu täysin, välillä tuntuu kuin ois näyttelijä ja huora samaan aikaan.
    Pakko kyllä myöntää etten erityisemmin mistään tykkää, mutta kaikki tarvittaessa menee, kunhan hinnoista sovitaan :D

    VastaaPoista
  10. kui vanha sä oot? minkäikäisten miesten kanssa harrastat? t.19 poika

    VastaaPoista
  11. Tylsää kun et oo pitkäänaikaan kirjotellu mitään tänne, käyn jokapäivä tarkistaan ookko kirjottanu :( !! Olis kiva kuulla lisää kertomuksia :)

    VastaaPoista
  12. Jp odotuksesi palkitaan tän päivän aikana :)
    Hyvää kannattaa odottaa ;)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi: Lukaiseppa blogini, saat vastauksen kysymyksiisi :)

    VastaaPoista
  14. Eikös oo aika riski kirjoitella blogia kun porukka täällä tietää kuka oot :) voit vaikka paljastua vahingossa! Onnea vaan sulle bisneksiin P !

    VastaaPoista
  15. Kuka täällä tietää kuka oon? :D Spekulointia on aina, mutta todellisuudessa kukaan ei kyllä tiedä kuka olen, yksi asiakkaani tietää, että kirjoitan tätä blogia, ei mielestäni kovin paha :) Ja jos porukka täällä tietäis kuka oon ja mistä tuun, niin enköhän olisi "paljastunu" jo :D Vaikken tiedäkkään mitä paljastumisella tarkoitat?

    VastaaPoista