maanantai 14. marraskuuta 2011

Paljastuksia

No niin, lupasin teille kertoa heti kun huoraamalla ansaitut tulot ylittävät kuukaudessa kolme tonnia, nyt voin ilolla tulla teille kertomaan, että VIIKONLOPPUNA saamani tulot ylittävät kolme tonnia, ja ei en ole viettänyt yhtään yötä asiakkaan kanssa, vaan kirjaimellisesti painanu hulluna duunia! :D
Kerroin teille viime viikolla, että aijon aktivoitua ja ottaa loppuviikolla hulluna asiakkaita, nyt sen tein!
Pakkohan sitäkin oli kokeilla, nyt tiedän millaista on liukuhihna huoraaminen, kauheeta sanoa, mutta jopa helpompaa kuin, ottaa yksi asiakas sillon tällön, kun asiakkaita on muutaman päivän sisällä paljon menevät ne jo rutiinilla, missään vaiheessa ei ehdi jännittämään eikä pelottamaan.
Olen myöskin huoraus urani aikana tehnyt havainnoin siitä kuinka minimaalisen pieniä on suomalaisten miesten mulkut (varmasti nyt väitätte, että paikkani on vain löystyneet jatkuvasta jyystämisestä, mutta e'ei, olette väärässä, silmät mulla kuitenkin toimii, vaikka pillu hellänä olisikin)
Olis niin mielettömästi kirjotettavaa kaikista asiakkaista ja uusista käänteistä etten tiedä mistä alottaisin, niin on varmaan parempi mennä nyt nukkumaan ja paljastaa teille lisää huomenna :)
Vinkkaan kuitenkin sen verran, että uusi käänne on jotain aivan superia, sellaista ei ole ainakaan minun tietojen mukaan vielä kukaan muu blogia kirjoittava huora tehnyt, voin toki olla väärässäkin!

Kauniita unia! :)

Huomiseen!

14 kommenttia:

  1. No mikäs se käänteen tekevä juttu nyt oikein on???

    VastaaPoista
  2. suunnilleen mikä on minimaalisen pieni??

    VastaaPoista
  3. 5 senttiä on minimaalisen pieni :)

    VastaaPoista
  4. Lepotilassa vai toimintakunnossa?!?!

    VastaaPoista
  5. Tämä paljastushan etenee kuin VR:n juna!

    VastaaPoista
  6. Nyt Anonyymi on ihan onnessaan kun hänen toimintakuntonsa on jopa 6cm. Ei siis hätää, ei ole Lindan mielestä minimaalinen. HOHHOH.

    T. Toinen anonyymi

    VastaaPoista
  7. Koskas ne paljastukset tulee?!

    VastaaPoista
  8. Anonyymi 1: Niin etenee, sorry siitä, tänä iltana lupaan paljastaa paljastukset! ihan hirveetä kiirettä ollu, niin ei oo ehtiny kirjotella! ;)

    Anonyymi 2: Onhan 6 PALJON enemmän kun 5 cm :D hahahhahah

    Anonyymi 3: vastaus tulikin jo tuossa aiemmin :)

    Malttakaa siis vielä hetki!

    VastaaPoista
  9. kuinka monta 3000 tekee asiakkaina?

    VastaaPoista
  10. Tulee rimakauhu ;) Mittasin metrimitalla oman laitteen ja 15 cm näytti olevan..

    VastaaPoista