keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Päätin tehdä poikkeuksen ja ottaa asiakkaakseni 28-vuotiaan miehen, vaikka yleensä olen pitänyt "alaikärajana" 33-vuotta, johtuen siitä että paikkakunta jolla toimin on niin pieni, että miehen entuudestaan tuntemisen riski on suuri. Olisi pitänyt heti tajuta etten voi häntä asiakkaaksi ottaa, juttelimme tapaamista edeltävänä iltana puhelimessa 2 tuntia, jota ennen olimme vaihtaneet useita sähköposteja, ilmeisesti ajatusmaailmani hämärtyi jo tossa vaiheessa niin paljon etten enää tiennyt miten olisi pitänyt toimia.
Tapasimme sovitusti keskiyöllä, sekin poikkeuksellista, koska yleensä teen näitä juttuja vain päiväsaikaan, mies oli vielä kaikenlisäksi sinkku niin saatiin tapaaminen järjestymään helposti, ehdein hoitamaan omat juttuni alta pois, pikasuihku, meikit naamaan ja alaovelle miestä odottamaan.

Kun näin miehen Samin nousevan autosta, jähmetyin vain paikalleni seisomaan, sanaakaan ei kumpikaan saanut sanottua pitkään aikaann, tai ainakin se tuntu tosi pitkältä :D Mietein vaan hiljaa mielessäni "että tapaanko oikeesti elämäni miehen huoraamisen kautta?!" Alkujähmetyksestä selvittyämme mentiin sisälle, suoraan makuuhuoneeseen, pyörittiin ja hyörittiin sängyssä kun teinit, en edes muista koska olisin viimeks harrastanu seksiä noin intohimoisesti ja vieläpä KOLME TUNTIA.
Puhuimme enemmän ton illan aikana mitä oon puhunu yhteensä mun asiakkaiden kanssa koskaan.


Tein tapaamisen aikana kaiken vastoin periaatteitani, ensinnäkin tein aivan amatöörimäisen mokan ja harrastin suojaamatonta seksiä täysin tuntemattoman ihmisen kanssa, toisaalta musta kyllä tuntuu niinku olisin tuntenut Samin aina. Maksu vaiheessa en edes kehdannut ottaa mitään, en edes tiedä oliko se kehtaamisesta vaiko siitä etten vain halunnut mitään, jälkeenpäin kyllä hävetti sekin, kuinka halvan itsestäni teinkään.
En itsekkään ymmärrä miten tuossa noin kävi tai miten tuo koko homma kävi, kaikki tapahtui niin silmänräpäyksessä, mutta jostain kumman syystä en enää Samia pysty unohtamaan, tiedän hänen oikean nimensä, mutta enhän voi mennä kenenkään oven taakse, tai edes soittaa perään... Sehän on maksullisen seksin idea, ettei nainen jää roikkumaan. Jotenkin tuntuu, että hän ajattelisi samalla tavalla, mutta toisaalta taas ei.
Luulempa että pohdin vallan uudestaan haluanko enää edes jatkaa tätä, näin ei ainakaan voi käydä enää uudestaan.

Toisaalta toivon kokoajan, että hän ottaisi mahdollisimman pian uudelleen yhteyttä, toisaalta taas en. Ainakin tiedän, että jos jatkan tätä vielä, otan ne kaikista rumimmat ja oksettavimmat asiakkaat, pelaten varman päälle.. :)


Mukavaa päivän jatkoa kaikille, tää lähtee nyt lenkille selvittämään ajatuksiaan!

Kirjoitusvirheitä pahoittelen jo etukäteen :))

9 kommenttia:

  1. Ei nyt liity tähän postaukseen ollenkaan, mutta mihin laitoit ilmotuksen itestäs? Mitä asioita siihen kirjoitit, millaiseen tyyliin?
    Olen vakavasti harkinnut seksin myymistä, mutta en oikein tiedä miten sitä lähtis asiassa liikkeelle, joten kysynpä joltain jolla jotain kokemusta on.. :D

    VastaaPoista
  2. ammattinailo@gmail.com otatko vaikka tuonne yhteyttä, niin voidaan jutella paremmin :)

    VastaaPoista
  3. Älä huoli, itselleni kävi about sama moka. Sanoin miehelle että 300e:sta saat 24h. Ei siitäkään mitään meinnannut tulla, liikaa viestittelyä, eikä sekään että mies tunnustaa rakkauttansa helpota työtä. :DD Iloisia työpäiviä toivottelee, Kissie

    VastaaPoista
  4. Kiitos, mukava kuulla etten ookkaan ainut jolle sattuu ja tapahtuu :D
    Sulle myös rattosia työpäiviä :)

    VastaaPoista
  5. Mitä pahaa siinä sitten olisi, jos ottaisitkin itse yhteyttä, vaikka se rikkookin vasten kaikkia maksullisen seksin sääntöjä?

    VastaaPoista
  6. Ei siinä varmasti olisi mitään pahaa, mutta oon kuitenkin päättänyt etten ala kyselemään asiakkaitteni perään, monet kun käyttävät maksullisia juuri siksi, että saavat sieltä mitä haluavat eikä kukaan ainakaan jää perään roikkumaan :)

    VastaaPoista
  7. No ethän sinä tässä tapauksessa kysyisi kuin sen yhden perään.

    VastaaPoista
  8. Totta tuokin. mutta kuitenkin katson parhaaksi etten ota häneenkään yhteyttä :) Eikä hänkään ole ottanut minuun..

    VastaaPoista