torstai 10. marraskuuta 2011

reeniä horo reeniä

Ensimmäiseks, syy miksi aiemman postauksen kommentteja on isolla kädellä poistettu, on jokin elämäänsä kyllästynyt juntti. On suorastaan surullista kuinka katkeria ihmiset ovat huorien rahoista :D
Neuvonkin siis kokeilemaan tätä ammattia jos todella on noin suuria ongelmia rahan kanssa, eihän tähän tarvita kuin hieman ulkonäköä ja super luja itsetunto, ripaus seksikkyyttä ja huumoria :)
Toinen mikä mua ärsyttää, on se kun sähköpostiini tulvii viestejä siitä kuinka väritän tarinoita joita tänne kirjoitan, ei kai kukaan luule, että tosiaan kirjoitan kaiken sanasta sanaan niinkuin tapaaminen on mennyt, joskus väritän joskus poistan jotain, muokkaan tekstejä sen verran mitä on pakko, tai julkaisen ne "epäjärjestyksessä". Myönnettäköön, että jotkut asiakkaani tietävät blogini, ja lukevatkin tätä, mutta ne jotka ovat tältä säästyneet, toivon etteivät ikinä tunnistaisi itseään näistä teksteistä, kirjoitan tätä kuitenkin vain siksi, että saisin jakaa ajatuksiani, kokemuksiani, iloja ja suruja, edes jollekkin, ihan hirveesti kun en viitsi tästä ystävillenikään puhua :)

Tätä kun aloin kirjottamaan niin tuntu, että kaikki on päin persettä, mutta nyt jo lähinnä naurattaa, hyötyä tästä siis ainakin on :D

Eilen uhosin kovasti, että otan enemmän asiakkaita loppuviikolla, paskat, en mä saanu itsestäni mitään irti, mutta josko vaikka huomenna ottaisin enemmän kuin yhden, riippuen tosin siitä missä kunnossa olen ensimmäisen asiakkaan jälkeen, 23cm pitkä, ympärys 10cm, saattaa siinä olla plikalla paikat hellänä, ainakin kuvassa tuo "komistus" näytti lähinnä joltain tappoaseelta :D

Terkkuja vaan asiakkaille jotka tätä lukee! :)

Tää menee nyt nukkumaan, taitaapi ensin hieman venyttää jo valmiiksi paikkojaan huomisaamun koitosta varten ;)


12 kommenttia:

  1. Aina vaan paranee, nyt sitten sensuroit postit

    VastaaPoista
  2. Ihan kaikkea paskaa ei tarvitse kuunnella, vaikka huora olisikin! Edelleen ehdotan, että alat myös myymään parhaita puoliasi, pääset ehkä itsekkin muutaman tonnin kuukausituloihin ;)

    VastaaPoista
  3. Ai siis nyt minä olen "paskan" kirjoittaja, kun oikeasti itse kirjoitit omista kuukausituloistasi blogiisi.

    Mutta en minä tätä jaksa enempää käsitellä, jos kerran loukkaanut omista kommenteistasi.

    VastaaPoista
  4. Puheesi on muuttunut jo puolet asiallisemmaksi, siitä mitä se aiemmin oli :)
    Minä kirjoitan kuukusituloistani blogiini, kuka muukaan niistä voisi kirjoittaa?!
    Päättömiä päätelmiä teet ihmisestä jota et edes tunne!

    VastaaPoista
  5. En kyllä edelleenkään ymmärrä, että jos lainaan sinun itse kirjoittamaasi tekstiä blogistasi, niin sillä perusteella olen sitten asiaton/ paskan kirjoittaja.
    Kun pelkästään vain ihmettelen että kirjoitit pari viikkoa ennemmin aivan erilailla.

    VastaaPoista
  6. Sait siihen myös selityksen, vai etkö just sitä lausetta muista? :D
    Kyse oli kuitenkin ihan jostain muustakin, kun mun tekstin lainaamisesta..

    VastaaPoista
  7. Eikai tuommoine 10cm paksu kalu vaadi mitään treeniä, jos keskimääräinen ympärysmitta on n. 12cm. Vertailun vuoksi esimerkiksi vessapaperirullan ympärysmitta on n. 14cm.

    Pituus sen sijaan voi alkaa vihloa...

    VastaaPoista
  8. Kommentin kirjoittaja on ilmeisesti mies ;)

    VastaaPoista
  9. on tosi ihanaa kun pidät tälläista blogia, sillä se on muuttanut käsitystäni huorista aivan totaalisesti ja vielä positiivisempaan suuntaan. se on myös saanut minut ymmärtämään teikäläisiä paremmin, sillä ennen en pystynyt käsittämään miksi joku tekisi tuollaista työkseen. postauksissa olevat kuvat eivät häiritse laisinkaan, mutta olisi muuten sellainen pieni pyyntö että tuo ylin suuri kuva voisi olla mukavampi pienempänä tai sitten ottaa kokonaan pois. ei se muuten häiritse, mutta työpaikallakin on vähän riskaapelia avata tätä blogia kun tuollainen kuva pomppaa heti ruutuun noin massiivisena ;D muuten on hyvä blogi ja olen ahkera seuraaja.

    VastaaPoista
  10. Kiitos pitkästä aikaa positiivisesta palautteesta! :)
    Laitoin kuvan vain kokeillakseni miten tuollainen toimii, mutta unohdin sen siihen, nyt on poistettu, oli mielestäni myös liian iso :)

    VastaaPoista
  11. blogi on muuttanut käsitykseni huorista mutta en silti tajua miten joku voi "myydä itseään". itselläni ei ainakaan pokka pitäisi :D

    (seuraan blogia ahkerasti)

    VastaaPoista
  12. Itseasiassa tää on kyllä jopa ihan kivaa, niinkun kaikki on varmaan huomannut täällä en tekis tätä jollen edes jonkinverran tästä tykkäis, aina kun hiukankin ahdistaa hommat loppuu kun seinään :)
    Edelleen ennemmin myyn itseäni tuntemattomille ihmisille, kun jaan persettä rappukäytävissä ja korttelin kulmilla baari iltojen jälkeen, enkä tosiaan tarkottanut, että sinä tekisit niin, kunhan totesin :)

    VastaaPoista