torstai 2. kesäkuuta 2011

Kolmas kerta toden sanoo

Päätin ottaa seuraavan keikan heti, etten alkaisi myöhemmin empimään päätöstäni siitä että jatkaisinko tätä.
Olin jutellut miehen kanssa jo muutaman kerran puhelimessa, hän vaikutti mukavalta, ja olikin. 44-vuotias perheen isä, tämä mies oli positiivinen yllätys, ei näyttänytkään kun max kolmevitoselta..
Suihinotto keikka autossa, nopeaa ja helppoa, tämän perusteella aijon edelleen jatkaa, tästä miehestä luultavasti saan vakkari asiakkaan, kyllä hän niin tyytyväiseltä vaikutti, laittoi vielä viestinkin tapaamisemme jälkeen.

Edelleen herää kysymys, onko väärin nauttia, on se vaan jotenkin niin nöyryyttävää, kun toinen huomaa että pelkästä suihinotosta nautin itsekkin, ei minun pitäisi, vai pitäisikö?

Huomenna taidan pitää täysin vapaapäivän, jollei tule mitään super kannattavaa keikkaa :)

8 kommenttia:

  1. Olisi kysyttävää.. Onko sulla sähköpostii?

    VastaaPoista
  2. Tekstiäsi lukiessa ei kyllä uskoisi, että olet "25-vuotias opiskelija". Niin paljon kirjoitusvirheitä, että huhhhuh. Ikää taitaa korkeintaan olla 15... feikki olet!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tuossa iässä oikeinkirjoittamisen taito kuuluu jo aivan yleissivistykseenkin. 25-vuotiaalla sellaista uskoisi löytyvän edes sen verran, että pilkut ja yhdyssanat luonnistuisi oikein.

    VastaaPoista
  5. Ihan vaan näin uteliaisuuttani kysyn, että minkä verran sä veloitat näiltä miehiltä ?

    ps. mua kyllä vähän ihmetyttää, että miksi kukaan ok näköinen ja kroppainen mies maksaisi naisseurasta, kun sitä tuntuu olevan ihan riittämiin tarjolla ihan ilmaiseksikin (ja mikä oikeasti vielä parasta, niin jos vaan kehtaa ehdottaa, niin yleensä myös kaikenlaiset kivat erikoisuudetkin (esimerkkinä nyt vaikkapa toi meidän miesten rakastama peppuseksi) onnistuvat ihan ilmatteeksikin).

    VastaaPoista
  6. Ihan vaan näin uteliaisuudesta ja mielenkiinnosta kysyn, että paljonko sä olet näiltä sun pokiltasi veloittanut ?

    VastaaPoista
  7. Luulempa, että maksullisessa seksissä on se hyvä puoli, ettei tarvitse baariin lähteä, baarista kun jonkun kotiisi raahaat niin et kuitenkaan voi olla täysin varma mitä saat vai saatko mitään, kun taas maksullisessa seksissä saanti on taattua. Olen myös kuullut monilta miehiltä, että seksistä maksaminen tulee kuitenkin halvemmaksi kun baaripokat, jos lasketaan etkot+taksi+baarissa juomat (omat ja sitten sen mahdollisen seuralaisen) ja sitten vielä taksi kotiin tai mihin ikinä sitten meneekään jatkamaan. Ja sittenhän tietysti on juurikin se, ettei naisesta varmemmin kuulu enää koskaan mitään, joka on tärkeää varsinkin jos on perhettä, perheellisen on muutenkin hankalaa lähteä baariin seuraa hakemaan.

    Ja sitten molemmille yhteisesti, en täällä paljasta paljonko veloitan, mutta sen verran voin sanoa, että veloitan tuntihinnalla, enkä laukeamisen määrällä, niinkuin jotkut tekee :)

    VastaaPoista