lauantai 23. heinäkuuta 2011

kysymyksiä, vastauksia

Sähköpostiini satelee viestejä, joissa haukutaan ja kysellään enkö pelkää jos ja kun maine menee, enkö yhtään mieti kun en koskaan voi saada perhettä, kun taustani ovat tälläiset?
Mitä ihmettä te ihmiset oikein ajattelette!?
Tulevalle perheelleni en tietenkään aio kertoa menneisyydestäni, miksi kertoisin?
Kuka meistä oikeastaan tietää KAIKKI kumppaninsa entiset seksipartnerit. Eikö ole paljon parempi, että panen ihmisiä neljän seinän sisällä poissa katseilta, kuin että tekisin sen julkisissa paikoissa, baarin vessoissa, rappukäytävässä, missä lie pusikoissa, tai vaikka puiston penkillä? Ja kokemukseni mukaan miehet kerskuvat tälläisillä "vessapanoilla" ja "rappukäytävä" panoilla huomattavasti mieluummin kuin kertovat kaveripiirissä käyvänsä huorissa, eihän kukaan sano sellaista ääneen!
En harrasta yhdenillan juttuja lainkaan, en siis raahaa miehiä baarista mukaani, mietin vaan tosiaan, että miten se maine tässä voi mennä, miettikääpä tekin ;)
Tai sitten miksi en maksa veroja "työstäni"? Miksi maksaisin sellaisia verorahoja, joista tuskin kertyy edes eläkettä, jossain artikkelissa kerrottiin kuinka ruotsalainen ilotyttö maksoi verot työstään, eikä niitä tuloja kuitenkaan hyväksytty sellaisiksi jotka kerryttäisivät eläkettä, maksan verot oikeasta työstäni, eiköhän se kuitenkin riitä, meinaatteko, että vain huorat tekevät ns.pimeetä duunia, tuskin, sitähän minäkin!

Kiitos ihanista ja rakentavista kysymyksistä, ja sitäkautta mukavasta avautumishetkestä, pus pus <3

5 kommenttia:

  1. Hyi helvata. Toivottavasti en koskaan törmää kaltaiseesi emäntään missään vakavassa mielessä, vaikkakaan en henk koht usko että p*ska pysyy peiton alla ikuiseen..
    joo, eihän sitä nyt KAIKKEA tarvitsekaan tietää, mutta jotain rotia silti.

    Ja kyllä muuten monet miehet diggailevat naisten nöyryyttämisestä vaikkapa pikku paljastusten muodossa, eikä myöskään salaisuudet tuppaa muutenkaan pysymään sellaisina ilman pikku lipsahduksia ym.

    VastaaPoista
  2. http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Kotimaa/1194683835501/artikkeli/ensimmaisena+suomessa+seksia

    VastaaPoista
  3. Entä jos sinulle joskus paljastuisi sivukautta, että se unelmiesi mies onkin käyttänyt maksullisia aiemmin, eikä ole kertonut sinulle tästä asiasta ikinä mitään, vaan kuulisi asian jostain muualta.
    Miltä sinulta silloin tuntuisi, kun se rakastamisi ihminen paljastuisi aivan eriksi mitä olet aina hänestä luullut?

    Voisitko muka vain olkaa kohauttamalla tuumia, että sinulla on varmaan syysi, miksi et ole tätä aiemmin kertonut...

    VastaaPoista
  4. Olen täsmälleen samaa mieltä ajatuksesta, jonka esitit. Prostituutio on paaaljon, käytetään nyt vaikkapa sanaa "kunniallisempaa", kuin jossakin vessojen nurkissa parittelu. Se, mitä näkee toisinaan tapahtuvan baarien nurkilla ja lähipusikoissa on itsensä alentamista lähes eläimen tasolle ja siitä ei kummankaan, ei miehen eikä naisen, tulisi kokea mitään ylpeyttä. Tämä siis allekirjoittaneen mielipide.

    Blogisi on mukavaa luettavaa. Kiitän tästä ja toivon Sinulle kaikkea hyvää. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos mielipiteestäsi :) Mukavaa loppukesää sinulle tunturista :)

    VastaaPoista