sunnuntai 7. elokuuta 2011




 Kesä on vierähtänyt mielettömän nopeasti, lomat on lusittu ja maanantai aamuna kutsuu koulunpenkki. Paljon on ehtinyt tapahtua.
Blogin puolella on nyt viikon verran ollut aika hiljaista, syynä pitkälti se, että nyt sitten löysin sen elämäni prinssin, tai ainakin luulen löytäneeni. Miten tästä eteenpäin? Jatkanko salaista ammattiani vai lopetanko kokonaan, reilua ja varmasti fiksuinta olisi lopettaa, mutta... Olen nyt noin kuukauden tapaillut poikaa säännöllisesti, ja ottanut samalla myöskin asiakkaita säännöllisen epäsäännällisesti.
Melko varma olen edelleen ettei kyseinen poika saa koskaan ikinä milloinkaan tietää touhuistani, koska hän on aivan toiselta puolelta suomea kotoisin ja asuu itseasiassa vieläkin monen sadan kilometrin päässä, eli ainakaan yhteisiä tuttuja meillä ei ole, ja eihän ystäväni tiedä mitä teen silloin kun en ole heidän kanssaan :) Ajatukset ovat silti sekavat niin sekavat.

Olen joskus lukenut jotain blogia, jossa ammattiaharjoittavalla tytöllä oli poikaystävä, ja hän hehkutti kuinka seksi on niin mahtavan ihanaa sen oman pojan kanssa, jopa ihanampaa kun normaalissa tilanteessa, normaalilla tilanteella meinaan siis sellaista parisuhdetta joissa seksiä harrastetaan vain toistensa kanssa, kirjoittaessani tuota tajusin kuinka kauhealta touhuni kuulostaa, mutta siis pointti on kuitenkin se, että seksi todella on aivan mielettömän mahtavaa sen oman pojan kanssa, hän kuitenkin on tällä hetkellä se ainut ihminen jonka kanssa seksiä voi harrastaa 100%:lla luottamuksella, ilman minkäänlaisia pelkoja.
Joku tästä aivan varmasti alkaa moralisoimaan, niin sen voin nyt jo sanoa, että käytän työni puolesta harrastetussa seksissä aina kondomia, myöskin suihinotossa, enkä suutele asiakkaitani, käyn säännöllisesti testeissä, ja JOS jotain tulisi, kertoisin siitä tietenkin tälle tapailemalleni pojalle, sitä en tiedä miten kertoisin, mutta kertoisin kuitenkin.


Tämä kesä on ollut niin erilainen kaikkiin muihin kesiin verrattuna, että kirjoittelen siitä vielä pidemmän kaavan kautta jossakin vaiheessa. Nyt suihkuun ja valmistautumaan parin tunnin päästä tulevaa asiakasta varten.

Miten teidän kesä on mennyt? :))



12 kommenttia:

  1. onpas sulla kinkkinen tilanne:O musta kaikkein reiluinta olisi kertoa pojalle totuus (ainakin viimeistään siinä vaiheesssa kun alatte vakavissanne seurustelemaan tms.). tai siis mieti itsesi hänen tilallleen, haluasitko itse tietää jos kumppanisisi myisi/olisi myynyt itseään. päätös on toki sun mutta on ikävää jos salaisuus lipsahtaa tai muuten vain tulee julki vahingossa ja voi olla sulle itsellesikin raskasta salailla asioita läheiseltä ihmiseltä.
    toinen juttu on että kaikkein järkevin ja reiluin päätös olisi että lopetat sun toiminnan mikäli te alatte seurustelemaan. siis eikö parisuhteeseen kuulu molemminpuolinen luottamus toiseen? vaikkei sun työsi olisikaan mitään sen vakavampaa siis tunteiden taholla, niin kai se kuluu juttuun ettei toisten sängyissä vierailla jos ollaan parisuhteessa. no mutta koitappa itse keksiä ratkaisu:) kaikkea hyvää ja jaksamista sulle

    VastaaPoista
  2. Jos multa kysytään niin seurustelun aikana seksin myyminen puolisolta salaa on käytännössä pettämistä. Jos se ei jonkun mielestä ole pettämistä niin tuskin voi kuitenkaan kieltää etteikö se olisi muuten äärimmäisen kusipäistä ja halveksuttavaa (sori jyrkät sanavalinnat). Ainoat rehdit vaihtoehdot on joko lopettaa seksin myyminen kanssa tai kertoa pojalle että teet työksesi tämmöistä.

    Koska oot tässä tapailunne aikana nähny asiakkaitas niin pissa tavallaan on jo muroissa, joten ehkä pieni valkoinen valhe on sallittu. Voit esimerkiksi kertoa että oot ollu seksityöläinen vaikkakaan et oo tässä kuukauteen pariin tavannu yhtään asiakasta.

    Itse joskus tapailin tyttöä joka samaan aikaan myi seksiä. Mulle se ei ollut mikään ongelma, mutta jos se olisi tehty multa salaa, niin luottamus tyttöä kohtaan olisi luultavasti ollut lopullisesti pirstaleina.

    VastaaPoista
  3. Aivan täysin totta puhuu molemmat anonyymit, ja kyllä lasken itsekkin seksin myynnin salaa pettämiseksi. Kertominen vaan on todella vaikeaa, ja varsinkin pelko siitä ettei mies ehkä enää sen jälkeen haluakkaan minua.
    Anonyymi 2, kerroit että olet itsekkin tapaillut tyttöä joka myi seksiä, kertoiko hän siitä sinulle heti alussa, ja miten hän sen kertoi?

    Olen täällä aiemmin mainostanut, etten ikinä aijo kertoa tästä kenellekkään ja jo muutaman viikon päästä joudun miettimään puheeni uudelleen, ikinä kun ei voi tietää mitä seuraava päivä tuo tullessaan, ja nyt se toi tuon elämäni prinssin juuri silloin kun sitä vähiten odotin.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi 1, kiitos, kaikkea hyvää myös sulle, ja mukavaa kesän jatkoa :)

    VastaaPoista
  5. Eli jos poikaystäväsi kävisi vieraissa, mutta käyttäisi kumia, ei suutelisi ja saisi rahaa seksistä sekä myös kävisi testeissä, niin se olisi sinusta ihan ok ja siitä ei tarvitsisi kertoa?
    Hänhän toimisi juuri samoin kuin sinä häntä kohtaan tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  6. Toisaaltahan mikään mitä hän ei tiedä, ei voi häntä satuttaa. Ja olen sitä mieltä, että JOS en kertoisi niin pystyisin jatkamaan tätä herättämättä minkäänlaisia epäilyksiä. ja siis näin ollen mikään mitä minä en tiedä, ei minua myöskään satuta.

    VastaaPoista
  7. Kyllä tästä viimeisestä kommentista ainakin saa sen kuvan, että et oikeasti arvosta tätä poikaystävääsi paljon ollenkaan.

    Jos aiot edelleen jatkaa hommia, niin en näe vaihtoehtona muuta kuin, että joko kerrot asiasta tai lopetat tämän alkavan suhteen.

    Se mikä kuuluu jo menneisyyteen ei tarvitse välttämättä kertoa, mutta tämänhetkisen tilanteen salaaminen on aika paha asia.

    Olen samaa mieltä 2. kommentoijan kanssa, jos tyttö kertoisi itse asiasta, en näkisi asiaa ollenkaan yhtä pahana asiana, kuin sitä että saisin tietää asian vasta kuukausien/vuosien päästä tai jotain muuta kautta.

    Luottamus ei palautuisi ikinä enää samaksi, sillä ajattelisin luultavammin koko ajan, että jos hän pystyi salailemaan näinkin isoa asiaa koko ajan ilman omantunnon tuskia, niin varmasti salailee kaikkea muutakin.

    VastaaPoista
  8. Blogin perusteella kannattaa hyvinkin päätellä mitä ja ketä oikeassa elämässä arvostan :)
    En ole missään vaiheessa sanonut ettenkö aikoisia kertoa, en myöskään että aikoisin kertoa, kunhan pohdin molempia vaihtoehtoja joka näkökulmasta :)
    Kiitos anonyymi kommentistasi! :)

    VastaaPoista
  9. se mitä ei jäbä tiedä ei voi sitä vahingoittaa.. ;o)

    sika meno on hyi helvettan

    jätä se jätkäraukka nyt hyvällä rauhaan ja jatka huoraamistasi vaikka hamaan loppuun saakka tai etsi joku jota se ei häiritse ja jolle voit kertoa vaikka se jäisi menneisyyteesi koko touhu..

    meninpäs taas provoon

    VastaaPoista
  10. anonyymi: Teen varmasti juuri näin ;) rakentavaa tekstiä :)

    VastaaPoista
  11. nyt kuule videoita sivulle

    VastaaPoista
  12. Ehkäpä linkitän tänne joitan musiikkivideoita, jos vielä blogia jatkan :) Lähinnä näissä on tää musiikki kuuntelemisen arvoista, ei suinkaan videot :)

    VastaaPoista