sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Jumalan lahja naisille

Kerroin, että olen sopinut perjantaille muutamia tapaamisia, tilanteet muuttuu, sain perjantai aamuna puhelinsoiton, jossa vaasalainen mies ehdotti hotelli tapaamista perjantai iltana, muutama tunti rentoa yhdessäoloa kera seksin tietenkin :) Suostuin tuohon diiliin, ja jätin muut keikat, ja se todellakin kannatti, rahallisesti ei niinkään, mutta muuten ehdottomasti kyllä! Mulla alkaa vähän pohja katoomaan tältä hommalta, ku voisin joka toiselle asiakkaalle antaa ihan ilmasekskin :D

Mies oli siis 32-vuotias erittäin komea suomalainen mies ja sanomattakin selvää varmasti kaikille on, että hän on naimisissa, eihän mulla oikein käy kun naimisissa olevia perheenisejä, lukuunottamatta ihan muutamaa poikkeustapausta.
Ilta ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, tai siis ei yhtään suunnitelmien mukaan :D
Valitettavasti ei saatu aikatauluja sopimaan yhteen, koska itse olin lähdössä kreisibailaamaan ja hänellä oli firman kanssa myöskin jatkot, noh, näppäränä tyttönä suostuin sitten hänen kompromissi ehdotukseen, hän meni vippijatkoille baariin jonne minä ystävineni menin perässä, tää taas sotii niiiin pahasti vastaan kaikkia huoraussääntöjä!!!
Noh, siellä me sitten tavattiin, ennen kuin tiesin kuka hän on, niin katselin häntä, koska hän oli baarin komein mies, voitte vaan kuvitella reaktioni, kun hän tunnisti minut ja tuli pöytäämme istumaan
(hänellä oli siis minun tuntomerkit, mutta minulla ei hänen, tuo vasta sotiikin kaikkia lakeja vastaan :D)
puolen tunnin jälkeen olin jo polviin asti märkänä, ja oli todellakin aika lähteä hotellille.
Taisimme noin klo 03:00 olla hotellilla, ja nukkumaan menimme aamu yhdeksältä, ei voi muuta todeta, kuin että kova mies hän on panemaan, ja vieläpä mahdottoman hyvä siinä mitä tekee, eestä, takaa, sivulta, päältä, pöydällä, porealtaassa, ikkunalaudalla, sängyssä, EN ole KOSKAAN saanut noin hyvää seksiä, ties kuinka monta kertaa tulin.
Muutaman tunnin nukuttuamme suuntasimme vielä yhdessä lounaalle, jonka jälkeen tulin kotiin. Maksut hoidettiin ihan niinkuin oltiin tekstarilla etukäteen sovittukkin, mutta aivan yhtä hyvin olisin voinut tehdä tuon ilmaiseksi.
Mies on erittäin innokas tapaamaan uudestaan, minä olen vielä kuivilla tästä täydellisestä pakkauksesta, mutta kuinka nopeasti taas katoaa jalat alta, jos jatkan hänen tapailuaan, rahaa en siitä ainakaan kehtaa ottaa, vaikka taidampa kuitenkin järkisyistä ottaa!
Kyllä voi taas pienen ihmisen elämässä sattua ja tapahtua! Jokatapauksessa oli aivan mieletön ilta ja aivan mahtava sitä seurannut hotelliyö!!

Ehkäpä yritän toimia ammatillisesti, pitää jalat maassa ja järjen päässä ja jatkaa hänen tapailuaan aina kun hän niin haluaa, olisi suorastaan synti jättää tuollainen seksi kokematta uudelleen ja uudelleen :)


Seuraavasta linkistä voi pahimmat stalkkerit päätellä paljon! ;)


6 kommenttia:

  1. Blogisi lukeminen on mielenkiintoista. Tunnen erään tuttavani kautta useita iloluontoisia naisia, eivätkä he valikoi asiakkaitaan ulkonäön vuoksi. Vain alkoholi ja väkivaltainen käytös voivat olla esteenä. Arvostelet ihmisten ulkonäköä, mutta kukaan ei osaa sanoa, oletko kaunis vai ruma, kun kukaan ei ole nähnyt kuvaasi. Olen sinkku, enkä edes komea ja alan olla vanha, mutta huumorintajuinen. Olen Helsingissä ja sinä jossain kaukana. Kokeilisin mielelläni palvelujasi edes kerran, mutta et anna edes suudella, mikä on tärkeää oikeassa seksissä.

    En laita tähän nimeäni, jätän tiedoksesi:
    Pizzamies

    VastaaPoista
  2. En valikoi asiakaitani ulkonäön perusteella, eihän se ole edes mahdollista, koska en pyydä asiakkaalta minkäänlaista kuvaa etukäteen, mutta kai mulla silti saa olla mielipide siitä kuka on hyvännäköinen ja kuka vähemmän miellyttävä? Sen takia mä tätä blogia kirjotan, että saan tänne jaettua kaikki ilot ja surut, pysyy oma pää kasassa kun edes kirjottaa näitä juttuja :) Kukaan ei ole kuvaani täällä blogissa nähnyt, eikä tule koskaan näkemäänkään :) Pääsääntöisesti en suutele asiakkaita, mutta poikkeuksia löytyy rutkasti, niinku tekstistäni varmaan käy ilmi, niin en kovinkaan tunnollisesti noudata noita sääntöjä, ihan tilanteen mukaan mennään :)

    VastaaPoista
  3. Hyvännäköinen ja miellyttävä ovat kaksi eri asiaa. Ymmärrän tilanteesi ja sen, miksi olet ryhtynyt ammattiisi. Kuitenkin minun käy sääli, koska näet ennemmin ihmisen ulkoisen kauneuden kuin hänen sisäisen kauneutensa.

    Pään pitäminen kasassa, on tuossa ammatissa tärkeää, sillä viimeistään muutaman kymmenen vuoden päästä katsot peiliin ja näet oman kurttuisen kasvosi. Silloin muistanet myös, kuinka itse jaottelit muut ulmonäön perusteella.

    Pizzamies

    VastaaPoista
  4. Edelleen painotan, että tämä osa minusta on täysin roolia, etten nyt lähtisi siellä arvostelemaan mitä ihmisessä arvostan ja mitä nään ja mitä en ;)

    VastaaPoista
  5. eli ihan roolilla vedät tätä ja silti melkein jätät ottamatta maksun niiltä hyvännäköisiltä ja itseä miellyttäviltä?

    VastaaPoista
  6. Tiedä vaikka olisin joskus joltain rumaltakin melkein jättänyt maksun ottamatta ;) Niinku noista teksteistä varmasti käy ilmi, niin tämä maksun ottamatta jättäminen on tapahtunut sellaisten ihmisten kohdalla joiden seksitaitoja olen ylistänyt hurjasti, tuntuu jokseenkin väärältä ottaa maksua vaikka itse nauttii vielä enemmän kun se mies :D

    VastaaPoista