keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Mon€y Mon€y Mon€y

Tättäräää, täällä jälleen ollaan! Pakon sanelemana joudun jatkamaan piilobisnestäni, tällä nykyisen leveellä elämäntyylillä ei mitenkään pärjää, jollei hanki lisätienestiä jostain, ja näinhän se taitaa olla helpoin ansaita.
Mikä ihme tässä syksyssä on, kun on kokoajan rahat finaalissa?
Huomenna laitan ilmoitukseni taas näkyville ja alan ottamaan asiakkaita, aikaisemmin otin vain muutamaa asiakasta per viikko, välillä jopa vaan yhden viikossa, nyt olen ajatellut, että ottaisin paria asiakasta päivässä näin alussa, taloudellinen tilanne sen tosiaan nyt vaatii, jopa tulevan viikonlopun suunnittelin uhraavani huoraduuneille :)
Alkusyksystä kuvittelin sinisilmäisenä tekeväni elämäni parhaan diilin, toisin kävi, mies alkoi odottaa minulta hieman liikoja, hän oli suunnitellut jopa kihlajaispäivämme valmiiksi :D Se nyt ei oikein sovi tähän kuvioon, niin päätin perääntyä samantien sen enempää selittelemättä, palautin jopa osan rahoista hänelle, ettei jää minkäänlaista kiitollisuudenvelkaa.
Nyt tää lähtee suunnittelemaan uusia ilmoituksia! Lupaan ryhdistäytyä ja kirjoittaa jokaisesta asiakkaasta tänne teidän iloksi :)

Ja kun te ootte sitä musiikkia ja kuvia niin kovasti toivonu, niin tääältä tulee!!


6 kommenttia:

  1. 5 päivää 2 asiakasta pv ja 2-3 viikkoa/kk = 2-3000€ verotonta, mihin senkin saa tuhlattua kokonaan?

    VastaaPoista
  2. Ei kai kaikkea tarvitse kerralla tuhlata :) Laskitko, että 2 asiakasta/päivä viidentoista päivän ajan, siitä tulisi 3000€?

    VastaaPoista
  3. Niin, no jos taksasi on se perinteinen niin silloinhan se menee noin, tietysti sillä oletuksella, että kukaan ei ota tunnin aikoja.

    Ei tietysti tarvitsekaan tuhlata, itse vain ihmettelen miten rahat voi olla finaalissa, jos kk-tulot ovat esim. vaikka tuota luokkaa verottomana.

    Mutta aika monella hupakollahan se menee niin, että ollaan töissä vain silloin kun ei ole rahaa ja aletaan taas hommiin kun rahat lopussa. Säästöön sitä rahaa osaa näistä jättää pieni osa, edes ne jotka ovat olleet alalla monta vuotta eivät saa säästöön mitään, siitäkään huolimatta että miehiä ravaa kylässä koko ajan.

    Miten aiot sitten joskus valmistuessasi pärjätä?
    Pelkästään siihen että rahaa jää 1500-2000€ verojen jälkeen vaatii aika hyvän palkkatason.

    VastaaPoista
  4. Mun kuukausi tulot ei koskaan oo tän duunin toimesta ollu tota luokkaa, oon tosiaan ottanu asiakkaita satunnaisesti, olin suunnitellut että tästä lähin otan enemmän asiakkaita, mutta eipä se tämänkään viikonlopun kohdalla niin mennyt, vaan peruin tapaamisiani, tuon perjantai illan asiakkaan takia :) Jos kuukausi tuloni joskus ovat 3000€:n luokkaa tällä duunilla, niin lupaan raportoida sen teille heti! :)

    VastaaPoista
  5. no millä kuukausipalkalla alkaisit oikeisiin töihin valmistumisen jälkeen.

    Olisiko vaikka 2000€-verot = eli jotain olisiko 1500€ luokkaa yhtään houkutteleva vai jatkaisitko mieluumin huoraten.

    VastaaPoista
  6. Alan oikeisiin töihin valmistumisen jälkeen, oli palkka mikä tahansa :) En sentään niin suuresti tästä nauti :)

    VastaaPoista